top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Регистрациите за Overwatch 2 Beta са отворени. Beta-та ще се проведе през Април! (видео)

Blizzard отвори регистрациите за предстоящата бета версия на Overwatch 2, която е планирано да се състои в края на следващият месец. Има и някои нови подробности за това какво да очаквате, когато бета версията започне, включително нов герой, нови режими и нови карти. Може да се регистрирате за beta-та ТУК!

 
Overwatch 2
 

Тъй като работата по Overwatch 2 е много тиха от известно време, мнозина вероятно се чудеха точно кога ще видим движение по играта. Е, изглежда, че отговорът на това е тази пролет.


Директорът на играта, Aaron Keller, представи във видеоклип за това къде точно се намира играта и дори засяга разочароващата липса на комуникация с играчите:


Признаваме, че не сме комуникирали добре, не сме ви държали в течение и честно казано, разочаровахме ви, когато става въпрос за предоставяне на съдържание на Overwatch.

След това той обещава, че ще има повече комуникация и актуализации. В тяхната разработка на Overwatch 2 се стремят да бъдат сигурни, че това ще бъде игра с редовни актуализации на съдържанието. Засега те отделят PvP функциите, за да предоставят този режим на играчите по-рано и да го отделят от PvE изживяването (което ще последва). Сега 5v5 PvP бета-та, следващия месец, ще има нов герой, Sojourn, заедно с преработки на героите Orisa, Doomfist, Sombra и Bastion. Тази първа PvP бета версия също има нова система за пинг. Ще има четири нови карти, на които да играете. Новите карти включват Circuit Royal, нова карта за ескорт, и Midtown, хибридна карта. New Queen Street и Colosseo са нови Push карти. Push е чисто нов режим, който дебютира в PvP beta-та, така че има смисъл две от новите карти да включват този режим.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page