top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Beyond Good & Evil 2 все още е в процес на разработка

Изминаха 14 години, откакто RPS започна да работи по Beyond Good & Evil 2, продължение на култовата класика. Не сме виждали скрита или генетично модифицирана свинска опашка от 2018 г., но бъдете сигурни, че е проекта е жив.

 
Beyond Good & Evil 2
 

Това е най-новата секира на Ubisoft за премахване на проекти. Прекратени са три необявени игри поради слабо представящите се продажби на компанията.Ubisoft потвърди, че да, те все още работят по неп в изявление, което дадоха на PCGames N. „Разработката на Beyond Good and Evil 2 е в ход и екипът работи усилено, за да изпълни амбициозното си обещание“.


Знаехме много малко за Good & Evil 2 за векове, след което открихме много, благодарение на трейлъра. „Вие играете като космически пират, който носи меч, пистолет и реактивна раница като основно оборудване“, казва човекът от далечното минало. Ховърбайкинга из този научнофантастичен град изглежда страхотно, но и много...2018-та.

След четири години кой знае колко от това, което показаха тогава, е оцеляло. Знаем, че създателят на BG&E Michel Ancel се оттегли от индустрията през 2020 г., за да работи с истински животни, а не с космически хибриди.


Предстои и филм на Netflix от човека, който режисира Detective Pikachu. Кое ли ще видим първо - играта или филма?


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page