top of page
  • Снимка на автораGAME.bg

Огромни новини за бъдещето на The Last of Us!

Сякаш беше необходимо официално потвърждение след лийка от по-рано, римейка на The Last Of Us от 2013 г. идва на PlayStation 5 на 2 септември. Sony пусна трейлър, показващ някои от великолепните визуализации на The Last of Us Part I и отбеляза, че римейкът идва и за PC.

 
The Last of Us Part 1
 

Разработчиците са използвали оригинални изпълнения на Ashley Johnson, Troy Baker и останалата част от актьорския състав, но са използвали нов AI, за да обновят бойната механика. Ефектите и изследването също са подобрени. Екипът използва 3D аудио и адаптивните тригери на DualSense контролера и хаптична обратна връзка. Ще има повече функции за достъпност, отколкото оригиналната игра, въз основа на обширните опции в The Last of Us Part II. Повече подробности ще бъдат разкрити през следващите месеци.Римейкът ще струва между 160-200 лв. Изберете изданието Digital Deluxe за 180 лв и ще можете да отключите някои елементи и функции по-рано, включително режим за скорост, експлозивни стрели, скинове за оръжия и модификатори за по-бързо изработване и лечение. Изданието на Firefly за 200 лв включва всички тези бонуси, както и steelbook за физическата версия и четири броя на комикса The Last of Us: American Dreams. Има и предимства при предварителна поръчка за всяка версия.


The Last of Us Multiplayer Standalone

Това не е единствената новина за франчайза, която беше разкрита днес. Отдавна беше ясно, че се подготвя standalone мултиплейър игра, чието действие се развива в света на The Last of Us, а сега Naughty Dog разкри повече подробности за това, което се очаква. Съпредседателят на студиото Neil Druckmann и режисьор на първите две игри от поредицата, показа първото концептуално изкуство.


Druckmann каза, че ще бъде „толкова обширна, колкото всяка от нашите игри за един играч, които сме правили и в някои отношения по-голяма“. Има своя собствена история и нов състав от герои, заедно със свежа обстановка. Разработката се ръководи от екип от ветерани от Naughty Dog, които са работили върху поредицата, както и върху Uncharted игрите. Повече подробности ще бъдат обявени следващата година.


След това съобщение, Druckmann засегна предстоящия сериал на HBO - The Last of Us. Въпреки че през последната година се появиха много снимки от снимачната площадка, той показа втория официален кадър от шоуто. На него се вижда как Joel (Pedro Pascal) и Ellie (Bella Ramsay) се прикриват. Увеличете обаче яркостта на изображението и ще видите нещо, което се крие на заден план.


The Last of Us HBO TV Series

Също така стана ясно, че Johnson и Baker, които изиграха Ellie и Joel в игрите, ще се появят в шоуто, но ролите им все още не са разкрити. Снимките на първия сезон ще приключат утре. Въпреки че се очаква сериалът да пристигне следващата година, Druckmann каза, че феновете „много скоро“ ще чуят повече за него.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

308 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page