top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Според шефа на PS Studios The Last of Us е изпреварила времето си

За много фенове на PlayStation издаването на The Last of Us: Part I ги обърка. Играта – на по-малко от десетилетие и вече ремастерирана за PS4 – беше обработена с великолепен римейк от Naughty Dog, за още по-голямо смайване на скептиците. Сега има спекулации, че Sony също ще преработи Horizon Zero Dawn, игра, която е само на пет години.

 
The Last of Us: Part I
 

Според шефа на PS Studios Хермен Хълст, решението да се направи римейк на The Last of Us е само частично мотивирано от предстоящият сериал на HBO. Говорейки с Axios, той обясни, че оригиналното издание е „малко избързало с времето си по отношение на своята творческа визия, срещу ограниченията на технологията по това време“. Като такъв, притежателят на платформата искаше да има „окончателна версия“.

Позовавайки се на телевизионната адаптация, с участието на Педро Паскал и Бела Рамзи, той каза, че това не е „единствената причина или може би дори не основната причина“ за римейка. Предполагаме, че няма да навреди, тъй като интересът към The Witcher 3: Wild Hunt расте рязко след успеха на сериала на Netflix.


Това обаче са интересни коментари от Хълст и те изглежда предполагат, че Sony ще обмисли други римейкове на игри, които смята за важни в своя каталог – ако приемем, че са били по някакъв начин ограничени от технологията на времето. Честно казано, не е нищо ново: видяхме компанията да преразглежда издания като Shadow of the Colossus в миналото – заглавие, което също получи ремастер и римейк, точно като The Last of Us.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

92 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page