top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Breath of the Wild 2 потенциално ще излезе през ноември 2022

Нов слух за Breath of the Wild 2 предполага, че дългоочакваното продължение може да излезе през ноември 2022 г.

 
Breath of the Wild 2 Potential November Release
 

Говорейки в подкаста на IGN Games, шефът на IGN Пеер Шнайдер каза, че е присъствал на The Game Awards 2021 и е успял да се срещне с „някои хора в индустрията“, които очевидно го увериха, че въпреки че не е показана на шоуто за награди, Breath of the Wild 2 все още е на път да излезе през 2022 г.

„Изглежда, че Nintendo ще има доста добра година. Така че, не бих приел отсъствието на големи нещ, на The Game Awards, като знак, че може би Breath of the Wild е отложена или че не нямат други неща за показване, защото ми звучи, че хората в Nintendo са много развълнувани за 2022 г."

По-късно в подкаста Шнайдер загатва с по-конкретена дата кога ще играем Breath of the Wild 2, а тя е през ноември следващата година. Разбира се, възможно е той да е правил прогноза, не базирана на източник от първа ръка, или може би просто е сгрешил, но си струва да се отбележи, тъй като това е първото споменаване на възможен месец на излизане от надежден източник.


Nintendo потвърди Breath of the Wild 2 за 2022 г. в своя трейлър за E3 2021, но тъй като вече нищо не е сигурно—да не говорим. Играта пропусна тазгодишните награди за игри—хората разбираемо се притесниха, че Nintendo ще я отложат за през 2023 г. За щастие, но със сигурност не. окончателно, звучи така, сякаш все още е разумно да се очаква продължението някъде през следващата година.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.55 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page