top of page
  • Снимка на автораGAME.bg

Българин създава своята собствена "одисея" в PGL Major Stockholm 2021 !

PGL Major Stockholm 2021 е най-голямото Counter Strike: Global Offensive събитие в света на електронните спортове през тази година!

Общо 24 сред най-добрите тимове в света се изправят един срещу друг за спечелване на титлата и... 2,000,000 (два милиона) долара! Единствения участник от България - Цветелин “CeRq” Димитров (отбор Evil Geniuses) стартира като Легенда и ще се бори за спечелването на шампионската титла. Надпреварата ще се излъчва с българския коментар на teddcs в twitch канала на eSportsBulgaria с подкрепата на Samsung Odyssey, които са официален броудкаст партньор на събитието.

Световния шампионат по CS:GO е първото Major събитие за последните 2+ години, а участващите отбори са мотивирани да покажат най-доброто от себе си в борбата за спечелване на световната титла на 7-ми ноември. Част от цялата тази емоция е и сънародника ни “CeRq”, който въпреки своите 21 години вече е натрупал завидните 5 години професионален опит в света на електронните спортове. Той играе за настоящия си тим Evil Geniuses от 2019 година насам, като се справя с AWP при всяка удобна възможност. Макар и да живее в САЩ, той е единствения българин, който ще се опита да покори Стокхолм в PGL Major Stockholm 2021 и да се превърне в шампион създавайки своя собствена одисея!

Говорейки за одисея е важно да споменем, че Samsung Odyssey e официален излъчващ в България партньор на PGL Major 2021. Компанията промени правилата на играта създавайки едни от най-въвличащите в гейминга монитори – Odyssey. Оборудвани с технологии от най-ново поколение те предлагат най-голямата извивка на пазара (1000R) съчетана с 240Hz опресняване на картината и 1 милисекунда време за реакция! Потопи се в бъдещето още сега с QLED мониторите Samsung Odyssey и специалната им оферта по повод PGL Major 2021, която можете да откриете ➜ ТУК

Какви са шансовете CeRq да се превърне в шампион? Съревновавайки се срещу 24-те най-добри отбора в света не звучи като лесна задача... Първо Цветелин и отбора му ще трябва да изчакат излъчването на победителите от фазата на „Новите претенденти“, в която ще участват 16 тима. Осем от тях ще победят и ще бъдат наречени „Нови легенди“, което автоматично ще ги изправи срещу осемте отбора на „Старите легенди“. Накрая в плейофите ще останат осем отбора, а един от тях ще бъде новия световен шампион. Пътя е дълъг и пълен с препятствия и само времето ще покаже докъде ще стигне CeRq...

212 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page