top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Call of Duty може да се завърне към Steam

Modern Warfare 2 може да бъде първото заглавие на Call of Duty от пет години, което ще бъде достъпно в Steam, тъй като на client-а се появяват нови произведения на изкуството.

 
 Call of Duty: Modern Warfare 2
 

Последната игра от поредицата, която може да бъде закупена в Steam, беше Call of Duty: WWII, която беше пусната през 2017 г. от Sledgehammer Games. Оттогава PC играчите бяха принудени да изтеглят Battle Net Launcher, за да купуват и играят по-нови заглавия.


Тъй като игрите на Call of Duty са едни от най-печелившите заглавия година след година, Activision взе решение да ги продаде чрез собствен client на Battle Net, за да не губи каквато и да е печалба от Valve. Точно защо може да е взето решението да се върне към Steam за Modern Warfare 2 по-късно тази година, не е известно, но със сигурност изглежда възможност.Снимка е забелязана от потребител в Reddit, която се появява в долната част на DLC страница за Call of Duty. Превъртането надолу до края на страницата ще разкрие раздел, озаглавен „Изследване на пълния франчайз“, с банера с наскоро разкрито изкуството за Call of Duty: Modern Warfare 2.


Потвърдено, че е продължение от 2019 г., Modern Warfare 2 ще излезе в петък, 28 октомври 2022 г., и ще продължи историята на Task Force 141. Activision тепърва ще потвърди на кои платформи е следващата част от серията ще бъде пусната, тъй като слуховете предполагат, че това ще бъде последната игра на Call of Duty, която ще бъде пусната на конзоли от предишно поколение.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download41 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page