top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Call of Duty вече не позволява на хакерите да виждат противници

Разработчиците на Call of Duty се обръщат към все по-креативни начини за обезкуражаване на измамниците в онлайн мачове.

 
Call of Duty Vanguard
 

Activision внедрява своята RICOCHET система против измама ​​в Call of Duty: Vanguard и едновременно с това разкри, че мярката за противодействие наказва измамниците с „Cloaking“. Всички открити измамници няма да могат да видят или чуят опонентите, дори куршуми. Те ще бъдат тези в неравностойно положение - и, да се надяваме, достатъчно разочаровани, за да напуснат играта.


Прикриването се присъединява към други „смекчавания“ за измамници, които включват Damage Shield, който не позволява на измамниците да нанасят критични щети върху съперниците. Activision също така изясни, че всеки, който е изгонен за измама, ще бъде премахнат от класацията за дадена игра и че банва потребителите както ежедневно, така и на вълни. Последната им репресия унищожи 54 000 акаунта.


RICOCHET достигна до Warzone през 2021 г. За разлика от технологията против измама във Valorant, драйверът ​​за заглавията на Call of Duty е активен само докато тези игри работят. Това теоретично свежда до минимум уязвимостите и потенциалните проблеми с друг софтуер.


Мерките за борба с измамите като Cloaking не са гарантирани, че ще работят. При условие, че RICOCHET забелязва измамник, то също предполага, че техните хакове не могат да откриват автоматично врагове. Това обаче затруднява успеха на измамниците и може да е достатъчно, за да обезкуражи всички, освен най-решителните.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

40 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page