top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

В петък, Capcom ще обяви новости по франчайза Resident Evil!

Capcom разкри, че ще излъчи най-новата част от предаването си по представяне на най-новите новини за Resident Evil на 21 октомври, като може би най-вълнуващото обещание е още новини за предстоящия римейк на Resident Evil 4.

 
Capcom Showcase
 

Както е описано подробно в Twitter, издателят ще излъчи най-новите си новини за Resident Evil чрез Twitch този петък, като предаването ще започне в 01:00 ч. българско време.


Capcom не сподели много по отношение на спецификата, само каза, че ще описва в детайли Resident Evil Village Gold Edition - която пристига на 12 декември, обединявайки заедно основната игра и предстоящото Winters Expansion DLC - както Resident Evil 4 римейк и "още".

Разбира се, мина доста време, откакто за последно видяхме римейка на Resident Evil 4. Capcom най-накрая дръпна завесата на своята дългогодишна преработка на шедьовъра от 2005 г. през юни, споделяйки кратък тийзър трейлър и потвърждавайки премиерната дата - 24 март за PC, Xbox Series X/S, PS5.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page