top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

CD Projekt Red ще спре да поддържа Gwent

CD Projekt Red обяви, че Gwent: The Witcher Card Game ще спре да получава актуализации до края на 2024 г., като плановете на студиото се пренасочват към нещо, което нарича Project Gwentfinity.

 
Gwent
 

Говорейки с IGN, студиото изложи някои от своите краткосрочни и дългосрочни планове за своята спин-оф игра. През 2023 г. Gwent ще има три разширения през април, юли и септември, които ще пуснат общо 72 карти преди турнирите по електронни спортове. Все още се очаква да бъдат правени месечни промени в баланса и да се организират още два турнира. По-голямата част от екипа обаче ще премине към нов проект, като само няколко членове на екипа ще останат, за да подкрепят Gwent до залеза й през 2024 г.


С намаляването на поддръжката, екипът ще премине към преосмислена версия на играта, която нарича Project Gwentfinity – името може би подсказва, че екипът смята този наследник за по-подходящ като live service. Проектът Gwentfinity ще има система за сезонно прогресиране, която ще възнаграждава играчите за това, че имат креативно тесте, и също така ще има нова функция за балансиране, която позволява на общността да гласува какви промени ще бъдат правени. Други подробности все още не са разкрити и е вероятно екипът да мълчи за известно време, преди да чуем повече.

Мениджърът по комуникациите на екипа даде началото на прощалното турне на Gwent в Twitter през уикенда, като прикани общността на играта да направи новата година „колкото е възможно по-епична“.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.


16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page