top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

CDPR и Fool’s Theory работят по римейк на The Witcher!

Издателят CD Projekt RED и разработчикът Fool’s Theory обявиха The Witcher Remake, римейк на оригиналния The Witcher, изграден от нулата на Unreal Engine 5.

 
The Witcher Remake
 

The Witcher Remake в момента е в ранен етап на разработка в Fool’s Theory, където участват ветерани от поредицата The Witcher. CD Projekt RED осигурява пълен творчески надзор.


The Witcher е мястото, където всичко започна за нас, за CD Projekt RED. Тя беше първата игра, която направихмеи това бе голям момент за нас. Завръщането към нея и преработката на играта за следващото поколение геймъри, за да я изпитат, се чувства също толкова голямо, ако не и като грандиозно. Сътрудничеството с Fool’s Theory по проекта е също толкова вълнуващо, тъй като някои от екипа са участвали в игрите The Witcher. Те познават добре изходния материал, знаят колко много геймърите са очаквали с нетърпение да видят римейка и знаят как да правят невероятни и амбициозни игри. И въпреки че ще отнеме известно време, преди да сме готови да споделим повече за и от играта, знаем, че ще си струва чакането.

каза ръководителят на студиото на CD Projekt RED Адам Бадовски.


Главният изпълнителен директор на Fool's Theory Якуб Рокош добави:

Много съм щастлив, че професионалните ни пътища се пресякоха отново с колеги разработчици от времето на съвместна работа по The Witcher 2 и The Witcher 3. Особено когато това е римейк на проект, който е толкова близък до нашите сърца. Ние сме развълнувани да обединим усилията си с CD Projekt RED и нашата цел е да дадем на играчите още една страхотна игра от емблематичната поредица Witcher.

CD Projekt RED отбеляза, че макар да обявяви The Witcher Remake днес, играта все още е в ранна фаза на разработка. „Искаме да ви помолим за търпение, тъй като ще мине известно време, докато започнем да говорим за този проект в детайли“, споделиха от компанията.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

GAME.bg mobile app download

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

82 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page