top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

CDPR и Fool’s Theory работят по римейк на The Witcher!

Издателят CD Projekt RED и разработчикът Fool’s Theory обявиха The Witcher Remake, римейк на оригиналния The Witcher, изграден от нулата на Unreal Engine 5.

 
The Witcher Remake
 

The Witcher Remake в момента е в ранен етап на разработка в Fool’s Theory, където участват ветерани от поредицата The Witcher. CD Projekt RED осигурява пълен творчески надзор.


The Witcher е мястото, където всичко започна за нас, за CD Projekt RED. Тя беше първата игра, която направихмеи това бе голям момент за нас. Завръщането към нея и преработката на играта за следващото поколение геймъри, за да я изпитат, се чувства също толкова голямо, ако не и като грандиозно. Сътрудничеството с Fool’s Theory по проекта е също толкова вълнуващо, тъй като някои от екипа са участвали в игрите The Witcher. Те познават добре изходния материал, знаят колко много геймърите са очаквали с нетърпение да видят римейка и знаят как да правят невероятни и амбициозни игри. И въпреки че ще отнеме известно време, преди да сме готови да споделим повече за и от играта, знаем, че ще си струва чакането.

каза ръководителят на студиото на CD Projekt RED Адам Бадовски.


Главният изпълнителен директор на Fool's Theory Якуб Рокош добави:

Много съм щастлив, че професионалните ни пътища се пресякоха отново с колеги разработчици от времето на съвместна работа по The Witcher 2 и The Witcher 3. Особено когато това е римейк на проект, който е толкова близък до нашите сърца. Ние сме развълнувани да обединим усилията си с CD Projekt RED и нашата цел е да дадем на играчите още една страхотна игра от емблематичната поредица Witcher.

CD Projekt RED отбеляза, че макар да обявяви The Witcher Remake днес, играта все още е в ранна фаза на разработка. „Искаме да ви помолим за търпение, тъй като ще мине известно време, докато започнем да говорим за този проект в детайли“, споделиха от компанията.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

GAME.bg mobile app download

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

82 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1 commentaire


borissan007
borissan007
27 oct. 2022

Нямам търпение за римеика

J'aime
bottom of page