top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

CDPR нямат планове за втори сезон на анимето Cyberpunk: Edgerunners

Актуализирано: 26.10.2022 г.

Феновете, които се надяват за повече от анимето Cyberpunk: Edgerunners, ще бъдат разочаровани да чуят, че CD Projekt Red в момента няма планове за създаване на сезон 2.

 
Cyberpunk: Edgerunners
 

В интервю за Famitsu, японският мениджър на общността на CD Projekt Red Сатору Хонма каза, че няма планове за продължаване на анимето, разработено от Studio Trigger.


Аз лично бих искал да продължа да работя с японски студия, за да продуцираме повече аниме сериали в бъдеще, отчасти защото получихме много добри отзиви. Въпреки това, само за да бъде ясно, Cyberpunk: Edgerunners беше планиран като самостоятелна работа, така че нямаме планове за сезон 2.

сподели Хонма.


Това не означава, че е изключено напълно, но „дори и да можем да направим още анимета в бъдеще, не знам дали ще бъдат сезон 2 или нещо съвсем различно“, добави той.

Десетте епизода на Cyberpunk: Edgerunners бяха излъчени по Netflix през септември и, подкрепяйки казаното от Хонма, имаха доста окончателен край, който няма очевидна точка за продължение.


CD Projekt Red обяви по време на неотдавнашния си брифинг за инвеститори, че планира да продължи да разширява своите игри чрез различни форми на медии, което означава, че студиото може да обмисли допълнителни анимирани проекти в бъдеще.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Gameclub

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

20 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page