top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Изпълнителният директор на Twitch подаде оставка

Twitch, една от най-големите платформи за стрийминг на видео игри и електронни спортове, обяви, че основателят й и досегашен изпълнителен директор Emmett Shear се оттегля от поста.

 
Emmett Shear
 

Shear е водещият човек в компанията от момента на нейното създаване и е отговорен за развитието на Twitch в глобална мултимилиардна доларова компания. Въпреки това, компанията е срещнала редица предизвикателства през последните години, включително няколко скандала, свързани с токсично поведение на стриймъри и зрители, както и конкуренцията на други платформи като YouTube Gaming и Facebook Gaming.


Според Shear, той се оттегля от поста, за да се отдаде на други проекти. Въпреки това, той ще продължи да работи с Shear в ролята си на консултант по въпроси на стратегията.


На мястото на Shear ще дойде друг, който все още не е обявен. Това е още един важен момент за Twitch, която се нуждае от ново ръководство, за да се справи с предизвикателствата, пред които е изправена. Въпреки това, Twitch остава една от най-големите платформи за стрийминг на видео игри и електронни спортове и продължава да има огромна база от зрители и стриймъри.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page