top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Champion Series на Fortnite се завръща за глава 3, сезон 1

Състезателните събития на Fortnite за годината ще започнат тази седмица с глава 3, сезон 1 Fortnite Championship Series (FNCS). Новият сезон отново ще смеси формата на голямото киберспорт събитие на Epic, със споделен награден фонд от над $3 000 000, който се предлага на шампионите.

 
Champion Series Fortnite
 

В промяна от миналогодишния формат Trios, всички събития на FNCS за 2022 г. вместо това ще са Duos като основен режим на състезанието. Тази промяна във формата означава, че повече отбори ще могат да се класират директно за финалите от една от двете квалификации, като първите осем отбора от всяка сесия отиват направо към финалите.


Тазгодишният състезателен сезон също ще разтърси начина, по който работят както полуфиналите, така и полуфиналите. Полуфиналите ще поставят повече фокус върху състезателите, които постигат Victory Royale, което се описва като „върхово постижение на Fortnite“. Играчите, които стигнат до полуфиналите, ще трябва или да спечелят мач, или да бъдат един от шестте най-постоянни отбора, за да преминат към финала. Общо 50-те отбора ще се състезават на финалите: 16 директно от квалификациите, 11 от първата сесия на полуфиналите, 11 от втората сесия и 12 от финалната полуфинална сесия.

Финалите също имат някои промени във формата, с нова променлива, наречена Match Point. Съгласно това ново правило, отборът ще може да донесе автоматична победа, като спечели "500 общо точки и 3 Victory Royales", дори ако всички насрочени игри не са завършени. Ако никой не задейства това до края на 12 мача, финалите ще продължат както в предишните сезони.


Сезон 1 FNCS ще започне на 17 февруари и ще включва две квалификации, полуфинал в три сесии и финалите, които ще продължат през два дни.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

28 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page