top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Слух: Работи се по Counter-Strike 2

Някои хора твърдят, че разработчиците на Counter-Strike вече работят върху нова версия на играта - Counter-Strike 2. Някои доклади споделят, че тестова версия на заглавието може да бъде пусната още този месец.

 
Counter-Strike 2
 

Последното заглавие от поредицата наречено "Counter-Strike: Global Offensive", излезе през 2012 г., но има и "класическа" версия на играта, която може да се хареса на възрастните геймъри - Couter-Strike 1.6. Когато хората чуят за новo попълнение те могат да бъдат развълнувани, защото това може да върне някои от старите фенове, които може да са забравили за играта.


Съобщават, че новият engine за Counter-Strike 2 ще предостави по-добра графика и повече свобода за играещите. Въпреки това, няма да има големи промени в оръжията и режимите на игра.


Има слухове, че Valve, компанията, която притежава правата върху Counter-Strike, може да пусне нова игра от поредицата. Valve обаче не потвърди тези слухове, така че не можем да сме сигурни дали са верни. Ако са, това би било много вълнуваща новина за всички милиони фенове на заглавието.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


38 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page