top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Спират поддръжката на Crash Bandicoot: On The Run през 2023

Crash Bandicoot се включи в безкрайния хайп на endless runner игрите чрез On The Run. Докато поредица, изградена около главния герой, преминаващ през линейни нива, изглежда идеална за endless runner, беше обявено, че поддръжката за Crash Bandicoot: On The Run ще приключи следващата година.

 
Crash Bandicoot: On The Run
 

Разработчикът King потвърди, че поддръжката за играта ще приключи на 16 февруари 2023 г. След тази дата играта няма да може да се играе. „Означаваше много да съживим любимите си герои от Crash и ние искрено обичаме тази игра. Благодарим ви, че прекарахте времето си с нас и се надяваме, че ще се присъедините към нас в една от многото ни други игри“, се казва в изявлението на King.


Въпреки че Crash изглеждаше идеално подходящ за endless runner, лошата поддръжка за On The Run изглежда беше неговият провал. Стартирайки през март 2021 г., мобилната игра Bandicoot получаваше актуализации до октомври миналата година. След това имаше радио тишина на фронта на актуализациите. Да не говорим за съобщенията „Очаквайте скоро“ за редица функции в приложението, които остават там до този ден.

Малко изненадващо е, че King и Activision Blizzard не следят актуализациите за On The Run, имайки предвид колко силен старт имаше мобилната игра. Осем милиона изтегляния през първия ден и $700 000, генерирани през първата седмица. Spyro дори беше добавен към играта малко след старта. По някаква причина нищо от това не беше последвано и след два месеца On The Run вече няма да съществува.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

48 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page