top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Продажбите на Cyberpunk 2077 са нараснали с 600% след пускането на актуализацията за PS5

Cyberpunk 2077 нямаше страхотнa премиера и игралната индустрия вероятно никога няма да го забрави. Но вече мина известно време от онзи съдбовен декември през 2020 г. и CD Projekt Red работи неуморно, за да поправи грешката си.

 
 

Виждали сме ъпдейт след ъпдейт, всеки с повече поправки, но играчите все още са неуверени. Това може да се промени, тъй като изглежда, че продажбите са се увеличили с 600% след пускането на актуализацията на PS5, според последния доклад на разработчика.


В своя доклад за първото тримесечие на 2022 г. „Влиянието на актуализацията от следващо поколение определено е положително“, казва Adam Kiciński, президент на CD Projekt Red.


Голяма победа за CDPR, тъй като стана ясно по-рано тази година, че въпреки че е надхвърлила 18 милиона копия, този брой бледнее в сравнение с това, което на теория би трябвало да удари заглавието сега - ако нямаше проблемите си.


Тази актуализация на PS5 обаче може да окаже промяната, от която се нуждае, и тъй като играта ще се подобрява все повече с времето, няма да е изненадващо да видим, че има рекордни продажби.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download172 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page