top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Продажбите на Cyberpunk 2077 са нараснали с 600% след пускането на актуализацията за PS5

Cyberpunk 2077 нямаше страхотнa премиера и игралната индустрия вероятно никога няма да го забрави. Но вече мина известно време от онзи съдбовен декември през 2020 г. и CD Projekt Red работи неуморно, за да поправи грешката си.

 
 

Виждали сме ъпдейт след ъпдейт, всеки с повече поправки, но играчите все още са неуверени. Това може да се промени, тъй като изглежда, че продажбите са се увеличили с 600% след пускането на актуализацията на PS5, според последния доклад на разработчика.


В своя доклад за първото тримесечие на 2022 г. „Влиянието на актуализацията от следващо поколение определено е положително“, казва Adam Kiciński, президент на CD Projekt Red.


Голяма победа за CDPR, тъй като стана ясно по-рано тази година, че въпреки че е надхвърлила 18 милиона копия, този брой бледнее в сравнение с това, което на теория би трябвало да удари заглавието сега - ако нямаше проблемите си.


Тази актуализация на PS5 обаче може да окаже промяната, от която се нуждае, и тъй като играта ще се подобрява все повече с времето, няма да е изненадващо да видим, че има рекордни продажби.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
172 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Komentar


bottom of page