top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Събитието Darkening of Tristram се завръща в Diablo 3, тази седмица

Годишнината на Diablo е само след няколко дни и това означава, че събитието Darkening of Tristram се завръща в Diablo 3. Blizzard разкрива в блога си, че събитието ще започне частично на 31 декември с появата на култисти, преди да започне изцяло на 3 януари, когато порталът се отваря.

 
Diablo 3
 

Събитието има за цел да отдаде почит към най-ранните дни на поредицата, като включи познати врагове и плячка. Darkening of Tristram започва с култисти, които създават проблеми в Sanctuary. Ще ги преследвате в приключенският режим на играта за няколко дни, докато намирате улики, които в крайна сметка ще ви отведат до портал към миналото на Tristram.


След като преминете през портала, бързо ще забележите една твърде позната катедрала от оригиналната игра. Ще можете да изследвате дълбините, за да откриете стари врагове и предмети, които са преправени в engine-на на Diablo 3. Ако ви харесва носталгията, можете да се отправите в катакомбите, за да се изправите срещу самия тъмен лорд.

Що се отнася до плячката, Blizzard казва, че ще можете да получите уникални transmog ефекти, постижения, портрети, животинки и други неща, като изпълнявате дейности по време на събитието.


Събитието започва на 31 декември и ще завърши на 31 януари, така че имате един месец, за съберете желаните от вас предмети.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


66 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page