top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Данните от Nintendo Switch Sports имат препратки към доджбол и баскетбол

Интересна информация беше забелязана в данните на Nintendo Switch Sports, тъй като беше разкрито, че има препратки към доджбол и баскетбол във файловете на играта.

 
Nintendo Switch Sports
 

Досега са потвърдени шест спорта. Ще присъстват футбол, волейбол, боулинг, тенис, бадминтон и чамбара (игра с меч). Освен това беше потвърдено, че голфът пристига безплатно тази есен в бъдеща актуализация.


Някои се надяват, че Nintendo ще следва модел, в който редовно ще добавя нови игри. В момента обаче не е ясно какво означават препратките към баскетбола и доджбола във файловете на Nintendo Switch Sports. Възможно е те да посочат бъдещи допълнения, но от друга страна може и да не е така. Понякога по време на разработката определено съдържание остава назад. Това, което имаме тук, също може да са безсмислени препратки – за съжаление няма сигурен начин да се каже в момента. Ако има още спортове по пътя, Nintendo със сигурност ще информира своите фенове, а ние също ще ви съобщим новините.

Nintendo Switch Sports Data

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page