top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Според Dealabs PS Plus игрите за Януари са Star Wars Jedi: Fallen Order, Axiom Verge 2 и Fallout 76

Добре познатият лийкър на Dealabs, който познава игрите за PlayStation Plus от много месеци насам, наскоро разкри, че гамата за януари 2023 г. за PS Plus Essential включва Star Wars Jedi: Fallen Order, Axiom Verge 2 и Fallout 76.

 
PS Plus 2023 January
 

Star Wars Jedi: Fallen Order вече може да бъде огромно допълнение към услугата по отношение на факта, че Star Wars Jedi: Survivor трябва да пристигне през март 2023 г. Това е златна възможност за геймърите, които не са изпитали оригиналната игра, да се включат в приключението на Cal Kestis и да бъдат готови за продължението.


От друга страна, Fallout 76 също е страхоно приключение с много съдържание за новодошлите и толкова много подобрения, които преразгледаха изживяването след ужасяващо лошата премиера. Въпреки че все още може да има някои проблеми, Fallout 76 вече е много по-добра. Може да бъде достоен избор за вашата ваканция да изследвате Appalachia, тъй като предлага достатъчно съдържание, за да запълните свободното си време.


И накрая, но не на последно място, Axiom Verge 2 е една от подценените инди игри за тази година. Като продължение на Axiom Verge от 2015 г., продължението предлага различен геймплей от оригиналното изживяване на Metroidvania със специален фокус върху битките. Ако харесвате предизвикателни 2D игри, това е вашият невероятен празничен подарък от PlayStation.


Източникът твърди, че ще можете да вземете заглавията от 3 януари.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

118 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page