top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Според Dealabs, безплатните PS PLUS игри за месец Юли са...

Актуализирано: 27.06.2022 г.

Подборката от игри на PS Plus за юли 2022 г. изглежда изтече преди официалното разкриване, което трябва да се състои в сряда. Изтичането отново идва от Dealabs, като потребителят billbil kun е публикувал множество актуализации на PS Plus в миналото. Като такъв, има много малко причини да се съмняваме в тази информация.

 
Playstation Plus
 

Според гореспоменатата публикация, игрите PS Plus Essential за юли 2022 г. са както следва:

Crash Bandicoot 4 вероятно е главното лице – продължение на класическата платформинг поредица, която излезе през 2020 г. за PS4 и беше пренесена на PS5 през 2021 г.The Dark Pictures Anthology: Man of Medan непременно ще предизвика разговор. Това е така, защото Man of Medan вече е достъпна чрез PS Plus Extra – едно от новите абонаментни нива за PS Plus, които току-що стартираха. Това е друг пример за припокриване на услугите на Sony – нещо, което видяхме няколко пъти в PS Now, преди да бъде сгънат в обновения PS Plus.И накрая, Arcadegeddon е колоритен мултиплейър шутър, който ще бъде пуснат на 5 юли – също в деня, в който тези PS Plus игри ще станат достъпни за изтегляне. Онлайн мултиплейър заглавията се превърнаха в основна част от PS Plus през последните шест месеца. Присъствието на PS Plus дава възможност на тези игри да достигнат до по-широка аудитория, но е безопасно да се каже, че не всеки е фен на тази стратегия.
Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

1539 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page