top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Deep Rock Galactic ще получи PS5 функции преди излизането си в PS Plus

Вече успешна на PC и Xbox, PS5 версията на Deep Rock Galactic ще включва някои функции които само контролерът DualSense може да предостави. Тъчпадът ще може да се използва за управление на скенера за терен, а вграденият високоговорител ще се използва, за да може героите да ви казват поръчки, сякаш говорите с тях по радио. Играта ще пристигне и на PS4, макар и без DualSense функциите.

 
Deep Rock Galactic
 

Новите безплатни игри на PlayStation Plus ще бъдат налични на 4 януари, а Deep Rock Galactic ще се присъедини заедно с Persona 5 Strikers и Dirt 5. Очевидно, за да вземете тези безплатни игри, ще трябва да имате абонамент за PlayStation Plus и да ги изтеглите в дадения период от време, преди да бъдат премахнати. Mortal Shell, Lego DC Super-Villains и Godfall: Challenger Edition (игрите от декември), скоро няма да бъдат налични за безплатно добавяне към библиотеката ви.

Deep Rock Galactic вече е достъпна за Xbox One и PC и ще бъде налична за PS4 и PS5 на 4 януари. Членовете на PlayStation Plus могат да вземат играта безплатно през целия януарски месец.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.45 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page