top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Бетата на Diablo 4 причинява прегряване на някои видеокарти

Първите доклади от потребители показват, че бета версията на Diablo 4 е довела до прегряване на графичните карти на някои играчи.

 
Diablo 4
 

Издателят Blizzard предупреди за възможни проблеми със системните изисквания на заглавието, но все още не е ясно защо определени карти са толкова засегнати.

По-специално, някои играчи са докладвали за необикновено прегряване и сривове по време на игра, което може да доведе до повреда на оборудването. Други съобщения в социалните мрежи и форуми показват, че дори по-новите видеокарти също се сблъскват с тези проблеми.

Blizzard предупреди, че бета версията на Diablo 4 може да изисква много от хардуерните ресурси на компютрите и потребителите трябва да са внимателни. Те съветват играчите да поддържат своите системи в добро състояние, като ще продължат да работят за намаляване на възможните проблеми с играта.


Независимо от тези проблеми, Diablo 4 продължава да бъде едно от най-очакваните заглавия в света, като геймърите с нетърпение очакват да се потопят в тъмната вселена и да се преборят с демоните. Blizzard ще трябва да намери решение на проблемите, преди да пусне официалната версия на играта, за да осигури оптимално изживяване за всички.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page