top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Diablo 4 ще върне Paragon системата от Diablo 3, но с големи промени

През септември 2020 г. Blizzard каза, че отделя време със системата за крайна игра на Diablo 4, за да гарантира, че предлага „по-голяма дълбочина и възможност за повторение“ от системата Paragon на Diablo 3. В днешната актуализация получихме първия поглед върху това как тя ще работи: Все още се нарича Paragon, но е доста по-различен от предшественика си.

 
Diablo 4 Lilith
 

След като играчите достигнат ниво 50 в Diablo 4, те ще получат достъп до Paragon Board, който използва цифрови плочки, за да даде възможност за много специфични увеличения на мощността и персонализации на героя. Процесът започва в центъра на таблото и се удължава навън, чрез нормални, магически, редки и легендарни плочки. Всяка спечелена ще даде на вашия герой някакъв бонус, от най-основният до изключително мощен. Някои плочки имат гнезда за глифове, намиращи се в цялата игра, които дават различни предимства, когато се поставят в дъската. Глифовете също могат да бъдат ъпдейтвани, което им позволява да станат още по-мощни.

Paragon Board Diablo 4

В крайна сметка ще стигнете до ръба на Paragon Board-а, но това не е краят на процеса. Вместо това ще намерите плочка за порти, специален вид плочки, които отключват и се свързват с други дъски на Paragon, всяка с уникално оформление и нови магически, редки и легендарни плочки.

Легендарните предмети също се променят, за да се даде възможност на легендарните сили да се появяват на няколко предмета, а не само на един. Умението за бойни изкуства, на варварина, може да се намери на пръстени, нагръдници или шлемове. Идеята е, че играчите няма да бъдат принудени да се оборудват с нежелан тип предмет. Ако случайно откриете правилния вид легендарна сила върху грешен вид предмет – брадва когато сте искали е пръстен – ще можете да извлечете силата чрез нов NPC на име Occultist, и да я преместите на друг предмет.

Играта все още няма дата на излизане, но е чакана от милиони играчи по света.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


60 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page