top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Diablo Immortal ще ви позволи да сменяте класа си веднъж седмично

Ще можете да променяте класа на героя си всяка седмица, когато следващата актуализация на Diablo Immortal пристигне. Новата механика за смяна на класа ви позволява свободно да сменяте с нов клас в RPG играта веднъж на всеки седем дни и има нов комплект от легендарни предмети.

 
Diablo Immortal
 

В последната публикация в блога Blizzard обяснява, че механиката за промяна на класа на Diablo Immortal става достъпна, след като вашият герой достигне ниво 35. Ще можете да преминете към нов клас, като посетите Shifting Flames в Westmarch и няма разходи, свързани с размяна на класове. Можете да сменяте класовете веднъж седмично и няма „настоящи планове, които да позволят на играчите да купуват възможността да сменят класове по-често.“ Въпреки това ще имате еднократна опция да се върнете към предишния си клас, ако смятате, че сте направили грешка.


Когато превключите към нов клас за първи път, Blizzard казва, че ще получите набор от резервни съоръжения, които имат приблизително еквивалентен ранг на оборудването, което сте оборудвали за стария си клас. Вашата стара екипировка и козметика, специфични за класа, няма да се прехвърлят към новия ви клас, но ще останат налични в инвентара ви, когато решите да се върнете към този клас.


Всички социални групи, кланове или банди, към които принадлежите, ще бъдат пренесени в новия клас, както и по-голямата част от напредъка ви в играта.


Актуализацията също така добавя нова дейност в края на играта, наречена Hero’s Journey, която ще се отключи по време на раздела Frozen Tundra. Hero’s Journey ще стартира с четири глави, а Blizzard казва, че са планирани още две за бъдещето. Ще трябва да изпълнявате трудни цели, които се увеличават по трудност с вашето ниво.


Актуализацията също така променя седмичните набези на бойните отряди, така че да можете да закупите вечен легендарен герб за 1600 платини. Има и 36 нови легендарни артикула, които Blizzard казват, че са предназначени да предоставят на играчите повече възможности за ефекти на щетите във времето.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download73 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page