top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Diablo Immortal ще излезе през 2022 г.

Затворената бета версия на Diablo Immortal приключи в началото на януари и сега Blizzard описаха всички промени, които ще дойдат в мобилната екшън RPG в резултат на обратна връзка на играчите.

 
Diablo Immortal
 

В нова публикация в блога на Blizzard, директорът на играта Diablo Immortal, Wyatt Cheng заявява, че играта все още се очаква да пристигне през 2022 г., а когато това стане, ще има редица подобрения и корекции въз основа на обратната връзка на играчите от затворената бета версия. Списъкът с промени обхваща множество аспекти на играта, вариращи от социална механика и покупки в играта до прогресия на героите и поддръжка за контролер.

Blizzard коригира ежедневната система за награди на играта, за да я направи така, че да може да се изпълняват соло, след като много играчи се почувстваха принудени да се групират, за да завършат наградите в бета версията. Но тъй като Blizzard описа Diablo Immortal като MMO, тя все още принуди играчите да играят и да се групират заедно. Ето защо Blizzard прави промени в системата Warbands на играта, като я разширява, за да поддържа осем играчи. Blizzard също така ще добави нови трудности към набезите на Helliquary за осем играчи в играта, заедно с подобрения в групово намиране и инструменти за управление на нападенията.


Diablo Immortal ще бъде безплатна, тя ще включва незадължителни покупки, като battle pass и други покупки в приложението.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


61 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page