top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Disney Speedstorm влиза в Early Access на 18 април

Играта Disney Speedstorm, ще бъде пусната в ранен достъп на 18 април.

 
Disney Speedstorm
 

Тези, които редовно играят Mario Kart и смятат, че няма достатъчно анимационни мишки, които да олицетворяват капитализма, ще се радват да чуят, че Disney Speedstorm е тук, тъй като официалният Twitter на играта обяви, че ще можете да се отправите към състезателните писти от 18 април. Играта ще бъде налична за Nintendo Switch, PS4, PS5, PC, Xbox One и Xbox Series X/S и ще бъде безплатна, когато бъде пусната на пазара, но за да я играете в ранен достъп, ще трябва да закупите един от пакетите.

Стандартният пакет е най-евтиният начин за получаване на ранен достъп, но от своя страна очевидно предлага по-малко съдържание за вашите пари. С този пакет ще можете да играете версията за ранен достъп, както и да отключите Мики Маус и Доналд Дък, заедно с един състезател по ваш избор - плюс няколко бонус ексклузивни състезателни костюма за Мики, Доналд и който и да е състезател. Освен това има и обичайния live service, като 4000 жетона (валутата в играта).

Луксозният пакет включва всичко това, както Мулан и 7000 кредита. А най-големият пакет ви дава още повече жетони, допълнителен кредит, някои ексклузивни части за картинг, както и капитан Джак Спароу и Херкулес.


Нямаме търпение феновете да запалят двигателите си, като се присъединят към нас на състезателните писти на Disney Speedstorm през целия ранен достъп и да се бият помежду си като емблематични герои на зашеметяващи писти, вдъхновени от филмите на Disney и Pixar

, каза мениджърът на играта Aska Suzuki в съобщение за пресата.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

3 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page