top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Disney Speedstorm най-накрая ще разреши дилемата кой е по-бърз - Мики Маус или Доналд Дък

Мики, Гуфи, Мулан и останалата част от Вълшебното кралство се отправят към пистата в Disney Speedstorm. Новата безплатна състезателна игра беше обявена по време на презентацията на Nintendo Direct и ще пристигне за Nintendo Switch и други платформи някога през лятото.

 
disney speedstorm
 

Disney Speedstorm е типична състезателна игра с колички в духа на Mario Kart. Играта включва различни герои от филми и предавания на Disney и Pixar, включително Мики Маус, Доналд Дък, Мулан, Съли от Monsters, Inc. и др. Един герой, който не видяхме, е Lightning McQueen от Cars, но бихме искали да знаем дали той служи като свой собствен картинг, или е кола, която кара картинг, докато се състезава в Speedstorm.


Играта ще включва разнообразие от писти, всяка ще има своя филмова тематика. Всеки герой ще има уникална способност, която да му помогне да си осигури победа.


Играта ще включва сезони на съдържание, които ще включват нови писти и състезатели, както и други елементи. Disney Speedstorm също ще включва кросплатформена игра, така че можете да се състезавате с приятелите си на други платформи - въпреки че все още няма подробности за това кои платформи ще бъдат включени.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page