top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

DNF Duel излиза за Playstation и PC през лятото на 2022

След отворената бета версия от миналия уикенд, издателят Nexon обяви, че неговата spin-off игра DNF Duel ще излезе официално през лятото на 2022 г. на PlayStation и PC. За момента не е ясно дали ще излезе на други платформи.

 
DNF Duel Summer Release
 

През последните няколко дни феновете на бойните игри се сдобиха с отворена бета версия на PS4 и PS5, която предлагаше онлайн игра. Не може да се отрече, че бета версията беше в не много завършен вид, но самата игра изглеждаше обещаваща.

DNF Duel, spin-off на популярния MMO Dungeon Fighter Online, има много атрактивни герои, които се бият по типичен 2D начин. Пристигайки като гръм от ясно небе, Nexon пусна през последните две седмици трейлъри на герои, преди да пусне отворената бета версия, почти без никакво предупреждение.


Това със сигурност беше интересен начин за създаване на реклама и работи чудесно. Въпреки че бета-версията имаше доста проблеми, ранният геймплей беше стабилен и с още около шест месеца до премиерата, разработчиците на Arc System Works и Eighting очевидно ще имат достатъчно време да изгладят детайлите. Играта има потенциал да има грандиозна премиера и да привлече много играчи.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page