top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Drake притежава златно PSP за 20 000 долара

Продуцентът, рапърът и аниме ентусиастът Pharrell Williams беше забележителен с това, че притежаваше Blackberry от 14-каратово злато. През 2008 г., той купи PSP и „поръча корпус от 14K злато за PSP, за да замени пластмасовата му основа“.

 
Golden PSP
 

Това по-блестящо, много по-тежъко PSP не е проектирано да се носи в джобове. За да допълни екстравагантността на самата портативна конзола - която не беше бижу, той я използваше, за да играе игри на нея - Pharrell също така изработи персонализиран калъф Goyard.

PSP Goyard

Защо ви го казваме всичко това през 2023 г.? Отчасти, защото току-що разбрахме за това и си помислихме, че идеята Pharrell Williams да притежава златен PlayStation Portable е нещо като „Последните дни на Рим“ - акт на екстравагантност.

Същатото това PSP току-що се появи в новото видео на Drake, след като канадският рапър похарчи няколко милиона долара, купувайки някои от старите неща на Pharrell – предимно бижута – на търг. PSP-то се вижда само след няколко секунди, появява се на екрана около 0:50 и се доближава много до камерата на 1:29.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page