top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

EA премахна Breakthrough за 128 играча от Battlefield 2042

EA премахна Breakthrough за 128 играча от Battlefield 2042 в най-новия си ъпдейт.

 
Battlefield 2042
 

Актуализацията 4.1, която излезе вчера, направи съществени промени в плейлистите All-Out Warfare, които са налични на конзоли и компютъри.


В публикация в блога DICE обясни, че премахването на лобитата Breakthrough със 128 играча е необходимо, за да се увеличи „стойността и въздействието на отделен играч“, тъй като в момента те са пълни с „интензивност и хаос“.


Това е меко казано. Играчите откриха, че мачовете на Breakthrough със 128 играчи са почти невъзможни за игра, особено в точки, където двата отбора се борят за една цел.

Въпреки че това изживяване беше доста приятно за мнозина, когато играта стартира, то стана по-лошо шест месеца след пускането на играта.


Изглежда, че DICE се съгласява:

Намаляването на броя на нашите играчи помага да се премахне част от хаоса на преживяването... и позволява на играчите да държат по-ефективно предните линии и да намерят повече пространство за работа заедно и да изпълняват индивидуалните си роли

Докато това означава, че някои карти (Hourglass, Breakaway, Renewal) вече ще бъдат достъпни само в техните по-малки версии за 64 играчи, други карти (Discarded, Manifest, Orbital, Kaleidoscope) все още ще бъдат достъпни в по-големите версии за 128 играчи.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download37 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page