top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

EA направи прогноза кой ще бъде победителя на Super Bowl 57

Electronic Arts обяви официалната си прогноза за Super Bowl 57. Ще има подобаваща победа на Philadelphia Eagles над Kansas City Chiefs. Американската компания за видеоигри използва Madden NFL 23, за да определи победителя.

 
Madden NFL 23
 

От 2004 г. EA обявява кой ще бъде евентуалният победител и възможният резултат на Super Bowl. Използвайки последното заглавие на Madden NFL, те пуснаха AI-я да играе срещу себе си, за да предсткаже кой ще бъде тазгодиният победител. Излязла миналия август, Madden NFL 23 включва актуални оценки на играчите.


EA сподели своята официална прогноза за Super Bowl 57 в YouTube канала - EA Sports Madden NFL. Краткият трейлър включва Чад Джонсън, бивш receiver на Синсинати Бенгалс, и кадри от симулацията на мача.

Прогнозата на EA за крайния резултат на Super Bowl е Филаделфия Ийгълс 31 - Канзас Сити Чийфс 17. Видеото завършва с реклама за Madden NFL 23, която в момента се предлага с 70% отстъпка.


Феновете на Канзас Сити Чийфс трябва да приемат прогнозата на EA с едно на ум. Миналата година Madden NFL обяви, че Синсинати Бенгалс ще победят с 24 на 21 Лос Анджелис Рамс. Въпреки това Рамс спечелиха трофея с резултат от 23 на 20.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


5 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page