top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

EA обявиха, че разработват 3 нови Star Wars игри

EA и Respawn не позволяват на лиценза за Star Wars да отиде на кино: компаниите току-що обявиха, че партньорството им с Lucasfilm Games ще роди три нови игри за Star Wars. Едно от тях ще е мултиплейър – шутър от първо лице.

 
Star Wars
 

Гейм директора Stig Asmussen и неговият екип вече работят върху следващата игра от екшън приключенската поредица Star Wars Jedi и към тях се присъединяват два нови екипа, работещи за предоставяне на допълнителни уникални Star Wars приключения в различни жанрове. Водещ в разработването на изцяло новата игра на Respawn Star Wars от първо лице е Peter Hirschmann, гейм директор в Respawn, който има дълга история с франчайза на Star Wars. Третото заглавие е стратегическа Star Wars игра , разработена чрез производствено сътрудничество с новосформираното студио Bit Reactor, ръководено от ветерана в игралната индустрия Greg Foerstch. Respawn ще продуцира новата стратегическа игра на Star Wars, докато Bit Reactor ръководи разработването на заглавието.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


50 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page