top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Илон Мъск спи до пистолет от Deus Ex: Human Revolution

Новият собственик на Twitter, Илон Мъск, публикува снимка в ранните часове на 28 ноември на това, което той казва, че е нощното му шкафче, и включва оръжие, което феновете на Deus Ex трябва да разпознаят веднага. В допълнение към репликата на кремъчен пистолет, милиардерът спи до реплика на пистолета Diamond Back .357 на Adam Jensen, който се появи в RPG играта от 2011 г. Deus Ex: Human Revolution.

 
Elon Musk Deus Ex
 

Един бегъл поглед към снимката може да накара някой да си помисли, че Мъск държи масивен пистолет до леглото си по някаква причина, но по-внимателен поглед разкрива, че нито едно от „оръжията“ не би било от голяма полза за домашна защита.


Пистолетът от Human Revolution обаче включва квадратни сегменти, които може да са местата, където са били вкарани патрони, но няма видими отвори за патрони – това е просто твърд блок, неспособен да задържи вид боеприпаси. Фактът, че всичко се държи заедно с осем винта, е друг доста ясен намек, че това е реплика на оръжие.

Elon Musk Pistol

Подобно на повечето киберпънк истории, Deus Ex: Human Revolution е история за нарастващата мощ на масивните корпорации и непредвидените последици от технологиите, разработени за „подобряване“ на човешката биология.


Square Enix продаде разработчика на Deus Ex Eidos-Montreal на шведската медийна компания The Embracer Group по-рано тази година и Embracer сподели, че има „големи планове“ за интелектуалната собственост, която е придобила в сделката, включително Deus Ex. Така че вероятно ще видим нови Deus Ex и Tomb Raider игри.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

28 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page