top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Elon Musk иска да интегрира Steam в новите Tesla автомобили!

Model S на Tesla вече може да се похвали с компютърно изживяване с игри на таблото, но сега компанията се опитва да пренесе Steam на Valve в своите електрически суперавтомобили. Това е според главния изпълнителен директор на компанията Elon Musk, който разкри плановете, докато е бил разпитван за следващото поколение Tesla, версия на Cyberpunk 2077.

 
Tesla Steam
 

В отговора си на простия въпрос „Нов модел S/X версия на Cyberpunk кога?“ Musk заявява, че компанията „изгражда модел“ за съвместимост със Steam срещу специфична интеграция на игри. Шефът на Tesla също така подчертава, че смята, че приемането на платформата на Valve е по-добър дългосрочен вариант.


Струва си да се отбележи, че информационно-развлекателната система на Tesla използва Linux, което означава, че ако в крайна сметка използва SteamOS, тя може да се възползва от усилията за съвместимост на Steam Deck. Както Model S, така и портативното устройство на Valve използват AMD RDNA2 чип под капака, което може да помогне за ускоряване на процеса по сработване на графичните драйвери да работят с вътрешностите на суперавтомобила.


Идеите на Elon Musk за игри в автомобили може да изглеждат малко абсурдни, особено ако не сте на пазара за суперавтомобил за 130 000 долара.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page