top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Endless Dungeon е отложена за Октомври

Актуализирано: 25.04.2023 г.

Amplitude Studios и Sega обявиха, че Endless Dungeon е отложена за 19 октомври. Първоначално играта трябваше да бъде пусната на пазара на 18 май.

 
Endless Dungeon
 

Това допълнително време ще позволи на Amplitude да включи по-добре отзивите на общността, които са от съществено значение за такава иновативна игра, и да продължи по стъпките на предишните си заглавия. Въз основа на отзивите на играчите, Amplitude ще работи върху подобрения включващи балансиране, метапрогресия и общо полиране, за да създаде най-доброто roguelike преживяване за феновете.

, обясниха от Sega в изявление.

Играта ще бъде достъпна в ранен достъп на 17 октомври за тези, които предварително поръчат дигиталното издание "Last Wish" за PC и конзоли. Версията за Nintendo Switch все още няма премиерна дата.


Endless Dungeon е twin-stick tower defense игра, в която играчите контролират отряд от трима души, докато изследват изоставена космическа станция. Целта на всяко ниво е да защитите Crystal Bot, докато той се движи към врата. Играта има елементи на roguelike, при който играчите могат да получават подобрения и приспособления за оръжия след смъртта си.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

7 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page