top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Вижте всичко, което беше показано от Konami за Silent Hill!

Konami най-накрая разкри всичко, което готви за Silent Hill, включително римейк, нов филм и дори съвсем нови игри за известната поредица на ужасите. В случай, че сте го пропуснали, ето обобщение на всичко, обявено по време на демонстрацията на Silent Hill, наречена „Silent Hill Transmission“.

 
Silent Hill
 

Първо, имаме дебютен трейлър за римейка на Silent Hill 2 от Bloober Team, който ще излезе за PC и PlayStation 5. Тя е посочена като ексклузивна за конзола за PlayStation за 12 месеца, което предполага, че ще се появи на Xbox година след премиерата.


Последва разкриването на Silent Hill Townfall, разработена от No Code заедно с Annapurna Interactive. Тя остава мистерия. Очаквайте повече през следващата година.


Продължавайки напред, разбрахме за съвсем нов филм за Silent Hill - Return to Silent Hill. Кристоф Ганс, режисьор на филма Silent Hill от 2006 г., се завръща. Заснемането и кастингът все още са в процес на работа, така че има доста време преди да излезе.


Ето още една чисто нова игра на Silent Hill - Silent Hill Ascension. Ascension се описва като „интерактивна поредица в реално време“, в която играчите гледат заедно как се разиграва историята. Можете да променяте резултатите и да бъдете част от сцени. Има няколко компании участващи в разработката, включително Genvid, Bad Robot Games, Behavior и DJ2 Entertainment. Очаквайте премиерата на играта през 2023 г.


И накрая, Konami приключи шоуто с кратък тийзър на още една чисто нова игра за Silent Hill, наречена Silent Hill f. Това е нова история на Silent Hill, развиваща се в Япония през 60-те години на миналия век, написана от специалиста по японски визуални романи Ryūkishi07.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

43 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page