top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Expeditions: Rome получава нов трейлър, който представя бойните механики

Кой обича XCOM ? THQ Nordic и Logic Artists направиха съвместнa игра, която много наподобява поредицата - Expeditions: Rome.

 
Expeditions: Rome
 

Новият трейлър, пуснат днес, се фокусира върху демонстрирането на походовата бойна система, включително движения, способности, оръжия и др. Трейлърът може да изгледате тук:Бъдещето на Рим е във вашите ръце ! Вземете ролята на младият Legatus, чийто баща е убит от неизвестен политически противник, принуждавайки ви да избягате от Рим и да намерите убежище във военната кампания за потискане на гръцкия бунт. Стъпка по стъпка, вие увеличавате военната си доблест, укрепвате се в битка и ставате великия Legatus който всеки уважава и се страхува. В Expeditions: Rome вие упражнявате волята на Рим чрез действията си на световната сцена. От ярко сините брегове на Гърция до дълбоките гори на Галия. Решете как хората ще гледат на вас, и на Рим. Ще удряш ли с железен юмрук или ще говориш със сребърен език? Ще приемете ли политическото наследство на републиката или ще издълбаете свой собствен път, докато се ориентирате в сложната политика на Римския сенат? Всеки избор има значение, тъй като решавате съдбата на своя легион, на близките си спътници и на самият Рим.
Expeditions: Rome city

Характеристика на играта:

  • Създавате свой собствен римски посланик. Персонализирате външният вид, пола, класа и уменията на вашия герой, за да съответстват на вашият стил на игра и фантазия.

  • Включвате се в тактическа походова битка, задвижвана от обширна система за действие, базирана на умения, където всяко оръжие променя силата ви на бойното поле.

  • Приключение с 5 уникални спътници, откриващи тяхната обширна предистория и уникални личности.

  • Разглеждате един красиво реализиран и цветен свят в много различни среди, включително Северна Африка, Гърция, Галия и самият Рим.

  • Вдъхновен от историята сюжет за политическа интрига и лична драма чрез напълно озвучен разказ, където изборът има значение и последствията са широко обхватни.

Играта ще излезне на 20 януари 2022, екслузивно за PC.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page