top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

F1 23 ще излезе на пазара на 16 Юни

EA и Codemasters разкриха повече подробности за тазгодишното издание на Formula 1. F1 23 ще се появи на PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S и PC на 16 юни.

 
F1 23
 

Наред с други неща, играта ще включва завръщането на сюжетния режим Braking Point. Braking Point дебютира във F1 2021, но не присъстваше в миналогодишното издание. Този път Devon Butler и Aiden Jackson вече са съотборници в новосъздаден състезателен отбор, който иска да се изправи срещу огромните имена във Формула 1. Можете да очаквате да се сблъскате с нови герои, предизвикателства и съперничества.

Codemasters са актуализари управлението на автомобилите въз основа на обратна връзка с отборите от F1. Твърди се, че този път автомобилите имат по-предсказуемо поведение, както и по-добро сцепление при спиране, ускоряване и навигиране в завоите. Студиото също така е подобрило въртящия момент и инерцията на двигателя, балансирало е аеродинамиката и сцеплението на гумите за повече реализъм и е включило технологията Precision Drive за играчите с контролери.


Всеки отбор, пилот и писта от реалния сезон на Формула 1 през 2023 г. са в играта, включително Гран при на Лас Вегас и международната писта Lusail в Катар.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page