top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Fallout 5 беше официално потвърдена от Bethesda

Bethesda официално потвърди, че Fallout 5 вече e в разработка, но не я очаквайте скоро.

 
Starfield/Fallout
 

Въпреки че не е голяма изненада да научим, че Bethesda работи върху продължение на успешната Fallout 4, беше интересно да разберем, че директорът на студиото Тод Хауърд е хвърлил малко повече светлина върху това докъде е стигнал проекта.


Говорейки пред IGN за забележителната 10-та годишнина на Skyrim, Хауърд разкри, че Bethesda в момента имат нахвърлян план за Fallout 5. Това всъщност е много, много грубо нахвърлян план, който показва накъде искат да се развие поредицата.


Извода е, че все още е много рано да говорим за Fallout 5 и вероятно ще минат години, преди работата по проекта наистина да се засили. Това е така, защото текущият фокус на Bethesda е върху Starfield, която излиза следващата година. След това е The Elder Scrolls VI, която все още е във фаза на проектиране.

Хауърд е бил подтикнат към възможността Bethesda отново да предаде работата по Fallout на отделно студио, както направи с New Vegas.

Работили сме с други хора от време на време.Не мога да кажа какво ще се случи... Ако можех да размахам една магическа пръчка и да излязат… щях да го направя. Бих искал да намерим начин да ускорим това, което правим, но не мога да се ангажирам с каквото и да е.

сподели той.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


129 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page