top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Far Cry 5, Mortal Shell и Judgement влизат в PS Plus

PlayStation разкри списъка с нови игри, които ще бъдат добавени към гамата PS Plus следващата седмица, и е пълно с изкушаващи заглавия. И така, какво пристига на 20 декември?

 
PS Plus Extra Premium december 2022
 

Първо, тези с PS Plus Extra и Premium ще могат да се потопят в три различни игри Far Cry: Far Cry 5, Far Cry New Dawn и Far Cry Primal. Вярно, не са най-добрите игри от поредицата, но все пак си струва да се опитате. Far Cry 5 несъмнено е акцентът, като ви дава възможност да се изправите срещу лидера на култа Joseph Seed и да освободите общността на окръг Hope, Montana.


Заедно с тях ще пристигне и WWE 2K22, която ви позволява да играете самостоятелно или с приятели като любимите си суперзвезди на WWE.


След това има и Mortal Shell, друга ролева игра, която ще тества търпението ви. Известна е с това, че е брутална, безмилостна и вдъхновена от Dark Souls, но не позволявайте това да ви отблъсне. Тази игра е различна от другите Soulslike заглавия, с мистериозната история, която я придружава.


След това ще видим още две Yakuza заглавия, добавени към PS Plus: Yakuza: Like a Dragon и Yakuza 6: The Song of Life. Заедно с тях ще пристигнеJudgment. Judgment е психологически трилър и приключение, което ви поставя на мястото на опозорен адвокат, превърнал се в частен детектив, докато си проправя път през подземна престъпна мрежа.

В PS Plus също ще бъдат добавени Middle Earth: Shadow of Mordor и Middle Earth: Shadow of War. Тези две игри, както може би сте очаквали, ще ви отведат в Средната земя.


Може би вече си мислите, че това са много игри, които трябва да обмислите, но се има още. Има по нещо за почти всеки: The Pedestrian, Evil Genius 2, Adventure Time Pirates of the Enchiridion, Ben 10: Power Trip, Gigantosaurus The Game, Pillars of Eternity II: Deadfire Ultimate Edition, Worms W.M.D и The Escapists 2.


Не на последно място, време е да поговорим за това кои PlayStation Classics ще се появят в PS Plus Premium. Досега изборът на класически заглавия беше доста слаб, но изглежда, че постепенно разширява избора си от игри. Играчите могат да очакват да видят Ridge Racer 2, Heavenly Sword, Oddworld: Abe’s Exodus и Pinball Heroes в класическия каталог.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page