top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Тази година, FFXIV ще получи повече съвъри за Северна Америка и Европа

Директорът Naoki Yoshida обясни в нова публикация в блога си, че Square Enix ще направят един нов северноамерикански логически център за данни през август 2022 г., което ще предостави още четири свята. През лятото на 2023 г. екипът ще добави още четири свята към същият център за данни. Докато Yoshida се надяваше да добави всичките осем свята наведнъж, недостигът на правилните части налага това да бъде двуфазен план.

 
Final Fantasy XIV
 

Има подобни планове за добавяне на още светове, които са за европейските играчи. Четири нови свята ще бъдат добавени към FFXIV през юли 2022 г., които ще бъдат споделени поравно между съществуващите логически центрове за данни. След като настъпи лятото на 2023 г., Европа ще получи нов логически център с осем нови свята.Yoshida засегна и плановете за бъдещето. Директорът на FFXIV наскоро седна с Radio Mog Station и накратко обсъди плановете за предстоящи пачове и мислите на екипа за текущия баланс на различните класове.


Също така работим усилено не само по допълнителни корекции, но и за вълнуващо ново съдържание за 6.x, както и по плановете за следващото ни разширение. Всъщност имам няколко съобщения, планирани за края на февруари, така че не забравяйте да проверявате блога ми.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


6 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

תגובות


bottom of page