top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

FIFA Online 4 няма да бъде засегната от разделянето на EA и FIFA

Базираният в Корея издател Nexon не очаква краят на дългогодишното партньорство между Electronic Arts и FIFA да повлияе на собственото му влизане в поредицата.

 
Fifa Online 4
 

Nexon публикува FIFA Online 4, безплатна компютърна игра основно за Корея и други азиатски пазари, както и мобилен аналог, който беше пуснат през 2018 г.


Не очакваме промяна в действителната игра. Споразумението на Nexon е с EA, така че всички играчи, стадиони и функции ще продължат да бъдат в играта.

, каза говорител на Nexon пред GamesIndustry.biz.


Миналата седмица EA потвърди дългогодишните слухове, че повече няма да лицензира марката FIFA за своите футболни заглавия, вместо това преименува поредицата си на EA Sports FC. Партньорството приключва по-късно тази година, след пускането на FIFA 23.


Новината дойде само дни преди Nexon да публикува финансовите си резултати за първото тримесечие на годината, в което отчете рекордни приходи както от FIFA Online 4, така и от мобилната версия FIFA Online 4 M.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download135 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page