top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Final Fantasy 7 Day е официално регистриран като празник в Янония

"Final Fantasy 7 Day" официално е регистриран като национален празник в Япония.

 
Final Fantasy 7 Day
 

31 януари отбелязва деня, в който Final Fantasy 7 първоначално беше пусната в Япония, през 1997 г. Сега, 26 години по-късно, Square Enix официално регистрира Final Fantasy 7 Day в Япония, за да отпразнува оригиналното издание на хитовата JRPG класика.


По случай повода кометира Yoshinori Kitase, който е работил както върху оригиналния Final Fantasy 7, така и върху Final Fantasy 7 Remake от 2020 г. „31 януари 1997 г., денят, в който излезе Final Fantasy 7, беше не само важен ден за поредицата Final Fantasy, но също така отбеляза ден, когато толкова много големи неща започнаха да се движат за тези от нас, които работихме по играта,“.


Спомням си, че бях поразен от главоломната скорост, с която се развиваше технологията на видеоигрите, но също така мечтаех за големи неща за бъдещето. С установяването на този официален юбилеен ден сега винаги ще помня тези неща и ще ги пазя скъпо в сърцето си.

, продължава ветеранът продуцент на Square Enix.

Final Fantasy 7 може да е стартирала на 31 януари в Япония, но няма да стартира до 7 септември по-късно същата година в Северна Америка и 14 ноември в Обединеното кралство, ако си мислите, че едноседмичното чакане в Европа за PS5 беше агонизираща, представете си да чакате повече от половин година една игра да пристигне във вашата страна.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

9 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page