top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

PS Plus версията на FF VII Remake получава ъпдейта за PS5

След като блокира безплатната възможност по-рано през годината, Square Enix обяви, че PS Plus версията на Final Fantasy VII Remake ще може да се актуализира от PS4 до PS5. Ъпдейта на FF7R PS5 ще бъде достъпен в сряда, 22 декември. Той ще бъде безплатен, за всички, който са грабнали играта миналият март, от PS+.

 
Final Fantasy 7 Remake
 

Когато Final Fantasy VII Remake беше добавенa към PlayStation Plus през март, Square Enix и Sony решиха да го ограничат до PS4 версията на играта и да не позволят на потребителите достъп до безплатната актуализация за PS5, която излезе през юни. Това означаваше, че ако искате да играете с подобрена графика или да видите новото DLC на Episode Intermission, ще трябва да платите за цена на играта или да закупите новата версия на Final Fantasy VII Remake Intergrade. Това е трик, който видяхме да се използва с няколко игри на PS Plus през последната година.

FF7 Tweet

Square Enix вероятно са видели продажбите на версията за PS5 и Yuffie DLC и искат да накарат повече хора да закупят Episode Intermission. Това е голяма крачка напред за играта.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


66 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page