top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

NUKKLEAR и Funcom обявиха своята екшън-приключенска RPG игра „Fog & Silver“ за компютър

NUKKLEAR GmbH, студиото за разработка, чиито игри включват заглавия като Destroy All Humans, Comanche и съ-разработчикът на предстоящата survival игра на Dune—Funcom—обявиха, че са получили Epic MegaGrant на стойност $25 000 USD, за да разработят оригиналното си заглавие „Fog & Silver “.

 
Fog and Silver
 

Epic MegaGrant се присъжда на разработчици на игри, които правят иновации в 3D графичното пространство. В тъмния и фантастичен свят на Fog & Silver, NUKKLEAR създадоха концепция, пълна с много детайлни и реалистични среди и богат разказ, достойни за финансиране от една от най-големите компании в игралната индустрия. Докато играта все още е в процес на разработка, екипът на NUKKLEAR работи усилено, за да оживее тази концепция.

За мен е голяма чест да получим такива положителни отзиви от една от най-големите компании за игри в света. Epic MegaGrant ни даде допълнителна финансова подкрепа, която подсили това, което правим. То е нещо наистина специално. Нашият екип работи усилено върху Fog & Silver от доста време и сме щастливи, че най-накрая можем да споделим част от това със света!

каза Кърк Ленке, главен изпълнителен директор на NUKKLEAR.


Разположен на фона на алтернативна Европа от 19-ти век, светът на Fog & Silver съчетава тъмни и мистериозни свръхестествени сили с изключително напреднали технологии. Разривът между последователите на окултизма и последователите на науката е дълбок и мощна сила заплашва да разпали пламъците на конфликта, и да хвърли света в бедствие.

Само The Exalted — живи легенди като Никола Тесла, д-р Джекил/г. Хайд и Томас Едисън – притежават силата да спасят човечеството. Ако могат да държат егото си под контрол и да работят заедно.


Играчите поемат ролята на напълно персонализируем Exalted, натоварен със задачата да събере заедно най-великите умове в света – учени, изобретатели и носители на велики свръхестествени сили – за битка срещу чудовищните ужаси, които са били отприщени върху света. Докато играчите наемат повече от The Exalted, те ще отключат мощни способности за отприщване в интензивни бойни сценарии и разклонени сюжетни линии, които внасят повече живот в света на Fog & Silver.


Летящият Фердинанд, масивен и многофункционален дирижабъл, ще служи като център за екипа от исторически и измислени икони, и ще бъде основен начин за транспорт в тяхното глобално приключение. Играчите могат да използват бордовата станция за изработка и за да подобрят собствените си способности, и тези на кораба, чийто арсенал може да бъде призован, за да обърне хода на битката.


Подобно на героите в играта, средата ще бъде смесица от исторически и литературни жители. Играчите ще пътуват със своя екип от Exalted навсякъде от подземията на Лондонската кула до луксозните вагони на Orient Express. Всяка област е докосната от технологичния напредък и ръцете на окултизма, което ги кара да се чувстват далечни, но познати. Мисиите са изпълнени с богати детайли и тайни, които се молят да бъдат разкрити.


Разкриването на Fog & Silver, съчетано с последните новини за участието на NUKKLEAR в предстоящата мултиплейър игра за оцеляване на Dune, демонстрира, че студиото прави големи стъпки, за да стане по-голям играч в игралното пространство.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page