top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Fortnite Fracture е следващото голямо събитие в играта!

Fortnite: Fracture ще започне в началото на следващия месец - на 3 декември. Очаква се да бъде събитието на живо, което слага край на текущия сезон във Fortnite и представя чисто ново съдържание за Battle Royale играта.

 
Fortnite Fracture
 

По-специално, някои спекулират, че това може да е краят на глава 3 във Fortnite. Battle Royale-ът е разделен на „глави“ през цялата си история и в момента сме на Глава 3. Ако това е така, можем да ни изненадат с напълно нова карта. Новите сезонни събития обикновено променят избран брой локали около текущата карта, вместо да я преработват изцяло, но миналите глави премахнаха картата на острова изцяло в полза на нещо ново.

Нещо повече, можехме да видим изцяло нови механики на играта, добавени след края на събитието. Настоящият сезон 4 на Fortnite, например, дебютира със способността на Chrome - позволявайки на играчите да преминават през стени и предмети за ограничен период от време. Без значение какво ще се случи, остават само още няколко седмици до следващото събитие на живо във Fortnite.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

22 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page