top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Fortnite Stoneheart Trials: Как да спечелите значкише и да получите козметиките

Изпитанията на Fortnite Stoneheart са тук, за да ви помогнат да отпразнувате Свети Валентин с множество нови козметични продукти, които да спечелите. Верни на празничния дух, цялата козметика е пълна със сърца...и няколко бодли.

 
Fortnite Stoneheart Trials
 

Все пак ще трябва да изпълните някои сериозни предизвикателства, ако искате да спечелите някое от тях. Изпитанията на Stoneheart се провеждат само от 14 февруари до 20 февруари, така че ще искате да побързате.


По-долу ще намерите цялата информация, която трябва да знаете за това как да се регистрирате за Stoneheart Trials, как да печелите значки и как да получите козметичните артикули.


Как да се регистрирате за Fortnite Stoneheart Trials


Първо отидете на уебсайта Stoneheart Trials и влезте с вашия акаунт в Epic. След това натиснете бутона "let's go", за да продължите.

 

Как да спечелите значки в Stoneheart Trials


Ще спечелите значки за Stoneheart Trial за всеки два пъти, в които се класирате в топ 10 в solo Battle Royale. Получавате и една значка, когато се регистрирате за събитието.


Не се притеснявайте да се опитвате да получите значки от други режими, включително duo, trio или squads. Този път всичко зависи от вас. Ако не сте най-великият играч на Fortnite, все е възможно да стигнете до топ 10, като играете тихо и не привличате вниманието към себе си.

 

Козметични награди Fortnite Stoneheart Trials


Козметичните награди за изпитанията на Stoneheart включват:


Doomed Affair спрей (една значка)

Hearty Wrap (шест значки)

Thorns of Passion кирки (11 значки)

Емотикона Grim Devotion (присъжда се за избор на любима карта за творческият режим на уебсайта Stoneheart Trials)

Fortnite Stoneheart Trials cosmetic rewards

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page