top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Fortnite започва зимните празненства с Winterfest

Може да започнете коледното празненство още от сега с празничният евент във Fortnite. Winterfest започва от днес и ще продължи до 6 януари, като през това време играчите ще могат да спечелят 14 подаръци. Подаръците ще включват тематични скинове и предмети.

 
Fortnite Snow Cabin Winterfest
 

Разбира се, за да успеете да вземете всички 14 ще трябва да изпълните няколко куеста. За куестовете ще трябва да посетите Sgt. Winter, той така или иначе държи и подаръците ви – бъдете покрай него. Всеки ден до 6 януари той ще ви дава по 1 нова задача.

Fortnite Sgt Winter

За тези от вас, който харесват повече Creative режима - ще има куест специално за него. Всички ще може да се насладите на най-различни зимни карти, след като натиснете Winterfest таба до “Discover”. Прекарайте 2 часа изгубени в красотата на тези карти и спечелете специален емотикон, спрей и банер.

Fortnite Spider-Man MJ

Също така, ще има и специални спайдърмен скинове, които ще отбележат излизането на последният филм от трилогията - Spider-Man: No Way Home. В момента, в игралният магазин на Fortnite, може да се закупят Spider-Man и MJ, като има и емоут, който позволява на спайдърмен да свали маската си и да видите добре познатото лице на Том Холанд!Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо чрез новото ни мобилно приложение, което можете да свалите на телефона си от ТУК.


47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page