top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха безплатните PS Plus игри за Януари

Официално е потвърдено, че игрите на PlayStation Plus за януари 2023 г. са Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 и Axiom Verge 2.

 
 

Както е описано подробно от PlayStation.Blog, и трите заглавия ще бъдат достъпни от вторник, 3 януари, за всички членове на PlayStation Plus Essential, Extra и Premium.

Star Wars Jedi: Fallen Order за PS4 и PS5 е първата игра, включена в игрите за PlayStation Plus от януари 2023 г., и идва в идеалния момент, за да подготви феновете за премиерата на Star Wars Jedi: Survivor на 17 март 2023 г. Феновете, които все още не са играли това приключение от вселената на Междузвездни войни, ще могат да научат началото на историята на падауана Cal Kestis, преди продължението да започне пет години по-късно.

Следва Fallout 76 за PS4, онлайн предисторията на франчайза Fallout, която позволява на играчи от цял свят да работят заедно, за да оцелеят след ядрен апокалипсис. Когато Fallout 76 беше пусната за първи път през 2018 г., имаше лош старт. Въпреки това, Bethesda продължи да го поддържа и продължава да предоставя на играчите ново съдържание и актуализации.

Axiom Verge 2 за PS4 и PS5 е последната игра за януари и е 2D екшън в ретро стил, която отдава почит на игри като Metroid, като същевременно създава своя собствена уникална идентичност.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


75 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page